Bel: 085 13 024 88
E-mail: info@internetcreators.nl

Oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om sim of esim oplossingen. Daarom hebben we ons toegelegd op het bieden van oplossingen die volledig zijn afgestemd op de unieke eisen van onze klanten.

Beveiliging

Onze simkaarten zijn uitermate geschikt voor camera toezicht en toegangscontrole. Met onze simkaarten kunt u gemakkelijk en betrouwbaar verbinding maken met uw camera’s en toegangssystemen, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er in uw gebouw of op uw terrein gebeurt.

Datapools

Onze simkaarten zijn speciaal ontworpen voor datagebruik en zijn compatibel met een breed scala aan apparaten, zoals smartphones, tablets en routers. Met onze simkaarten kunt u uw datapool snel en gemakkelijk uitbreiden, zodat u altijd voldoende data heeft voor uw bedrijf behoeften.

Evenementen

Wij bieden professionele WiFi-oplossingen en internetverbindingen voor evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, conferentie, festival, concert of sportevenement, wij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

IoT toepassingen

Bij ons kunt u terecht voor diverse databundels voor IoT (Internet of Things) toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een kleine databundel voor een enkel apparaat, of een grote bundel voor meerdere apparaten, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past.

Maritiem

Onze databundels zijn speciaal ontworpen voor de maritieme sector en bieden betrouwbare connectiviteit voor uw schip of boot. Of u nu onderweg bent of voor anker ligt, u kunt altijd vertrouwen op onze bundels voor snelle en stabiele internetverbindingen.

Tijdelijke huisvesting

Wij bieden diverse internetoplossingen aan voor arbeidsmigranten, asielzoekers en vluchtelingen. Dit kan via een vaste verbinding of het mobiele netwerk. Wij zorgen volledig voor de installatie en service.

SIM met vast IP adres

Wij bieden simkaarten aan met een uniek vast IP-adres dat speciaal is ontworpen voor M2M-communicatie. Met deze simkaarten kunt u gemakkelijk en veilig communiceren tussen machines en apparaten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het IP-adres dat wordt gebruikt.

Tablet internet

Bij ons kunt u terecht voor kleine en grote bundels om internet op uw tablet te kunnen gebruiken. Of u nu thuis, onderweg of op vakantie bent, met onze bundels heeft u altijd en overal toegang tot het internet op uw tablet.

Tijdelijk internet

Bent u op zoek naar tijdelijk internet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden betrouwbare en snelle internetoplossingen voor uw tijdelijke behoeften, zoals evenementen, festivals, bouwplaatsen of andere tijdelijke locaties.

Transport

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om online te blijven terwijl u onderweg bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor verschillende vormen van transport, zoals vrachtwagens, bussen, boten en meer.

WiFi netwerk

Wij bieden hoogwaardige internet- en WiFi-oplossingen voor bedrijven en organisaties van elke omvang. Of u nu een klein café heeft of een groot hotel, wij kunnen u voorzien van een betrouwbare internetverbinding die voldoet aan al uw behoeften.

Staat uw oplossing er niet tussen?

Als u op zoek bent naar een specifieke oplossing die u niet op onze website kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.

Neem contact op

 

Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in en wij nemen binnen 60 minuten contact met u op om u verder te helpen.