Bel: 085 13 024 88
E-mail: info@internetcreators.nl

Algemene Voorwaarden

Internet Creators

Email: info@internetcreators.nl
Tel: 085-1302488

KvK: 80058809
BTW: NL003387183B04

1. Algemeen

1.1 Internet Creators is gevestigd te Amsterdam onder KVK nummer 80058809, hierna te noemen: “Internet Creators”.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
1.3 De dienstverlening die door Internet Creators wordt verstrekt, mag niet worden doorverkocht of worden gedeeld met derden zonder schriftelijke toestemming. Indien wij dit verdenken kan de dienstverlening worden stopgezet.
1.4 Telefoongesprekken en SMS-berichten zijn standaard geblokkeerd, tegen een meerprijs kan dit worden geactiveerd.

2. Levering en retournering

2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad van de routers dan wel simkaarten strekt.
2.2 In het kader van regels van de Wet koop op afstand zal Internet Creators binnen 14 dagen uw bestelling leveren. Indien dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld als er voor de bestelde dienst geen capaciteit meer is), of als er om een andere reden vertraging is, kan een bestelling slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd.
2.3 De afnemer is verplicht na afloop van de overeenkomst alle ontvangen zaken (zoals router, simkaart en alle accessoires die onder de verhuur vallen) te retourneren binnen 1 week. Indien deze termijn wordt overschreden zal er per dag een bedrag van € 5 (excl BTW) in rekening worden gebracht.
2.4 Alle geleverde hardware blijft eigendom van Internet Creators tenzij dit uitdrukkelijk vermeld staat. 

3. Prijzen en dataverbruik

3.1 Prijzen binnen de looptijd kunnen verhoogd worden als onze leverancier tussentijdse prijsverhoging doorvoert.
3.2 Alle prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten. Voor deze gevolgen worden geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.3 Alle kosten die worden gemaakt door oneigenlijk gebruik, dat  wij in rekening gebracht krijgen worden verhoogd met 35% administratiekosten.
3.4 Roaming (EU gebruik) is standaard geblokkeerd om misbruik te voorkomen, tegen een borgstelling kan dit geactiveerd worden. €0,02 per MB wordt in rekening gebracht.
3.5 Indien wij vaststellen of het vermoeden hebben van misbruik hebben wij het recht om alle simkaarten die je van ons gebruikt per direct af te sluiten.
3.6  Er mag onbeperkt gebruik worden gemaakt van de simkaart.
Indien wij of onze leverancier van mening zijn dat er te veel data wordt verbruikt, kan het contract ontbonden worden. Wij behouden het recht om de resterende contractperiode door te factureren, ondanks de simkaart is gedeactiveerd.

4. Verstoringen

4.1 Internet Creators maakt gebruik van het KPN, T-Mobile en Vodafone netwerk, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele storingen en/of onderbreking bij de providers.
4.2 Internet Creators is niet verantwoordelijk voor de wijzigingen die KPN, T-Mobile en Vodafone in haar netwerk aanbrengen, met eventuele verstoringen die daaruit volgen.

5. Betalingsvoorwaarden 

5.1 Internet Creators stuurt 30 dagen voor de nieuwe periode ingaat een factuur. Wij behouden het recht als de betaling niet wordt voldaan om de diensten zonder waarschuwing te blokkeren dan wel niet afsluiten.
5.2 Indien de afnemer in gebreke blijft brengen wij eenmalige kosten administratieve kosten in rekening.
5.3 Indien er niet tijdig wordt betaald behouden wij het recht om de simkaarten direct te deactiveren. Bij het heractiveren brengen wij € 25,- rekening die vooraf voldaan dient te worden.
5.4 Bij het herhaaldelijk overschrijden van de uiterste betaaldatum, kan de facturatieperiode worden aangepast naar 3, 6 of 12 maanden.

6. Gegevensbeheer

6.1 Als u een bestelling plaats bij Internet Creators dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Bij een levering van een simkaart zal de basisgegevens (naam, adres,telefoonnummer, e-mail adres) gedeeld worden met de betreffende mobiele provider ter administratie van de simkaart houder.
6.2 Internet Creators respecteert de privacy van haar klanten en zullen deze vertrouwelijke informatie zonder toestemming met derde bedrijven delen.

7. Overeenkomst

7.1 Een overeenkomst tussen Internet Creators en een consument/bedrijf komt tot stand nadat de de bestelling is ontvangen middels plaatsen van een bestelling online of het akkoord geven van de geoffreerde diensten.
7.2 Alle overige kosten en afspraken zullen middels offerte gedeeld worden.
7.3 Nadat een offerte of overeenkomst is geaccepteerd, is de klant financieel verplicht om de dienst af te nemen.
7.4 Onze diensten hebben een opzegtermijn van 1 maand, tenzij anders aangegeven.